To je to što me zanima!

Posvuda se 'napumpala' da bi dobila figuru - pješčanog sata

Gotovo jedini dio tijela koji Aleira nije dirala nožem je vjerojatno njen struk koji je na 50 cm dovela pomoću - korzeta. U svojem 'portfoliu' ima čak i - izduživanje vrata
Vidi originalni članak

- Želim biti poznata kao najseksi žena na svijetu. Samo su najsnažnije i najljepše žene spremne za odlazak pod nož u ime savršenosti. Oblik tijela koji podsjeća na pješčani sat oblik je savršenosti. Toj savršenosti sam se približila koliko sam mogla, a trudit ću se i dalje, objasnila je 25-godišnja Aleira Avendano koju na Instagramu prati više od 670 tisuća ljudi. 

Ova Venecuelanka četiri je puta operirala grudi, dva puta nos, a na kraju je umetke odlučila staviti i u - guzu. Kao da to nije bilo dovoljno, sedam je godina nosila uski korzet da bi maksimalno stanjila struk.  Kaže kako je sve to učinila kako bi postigla savršenu figuru, a vi sami procijenite koliko je u tome zaista uspjela. 

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram


Idi na 24sata

Komentari 82

  • Strahomlat 28.01.2016.

    ajme na šta liči.....

  • KattnissEverdenn 27.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tiha voda_492 26.01.2016.

    znam da se o ukusima ne raspravlja,,,ali za mene je nesto naj ruznije na svijetu pogled na ove plasticne sisurine,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare