To je to što me zanima!

Pravi posao iz snova: Žele 'testera medenih mjeseca'

Onaj tko dobije posao 'testera medenih mjeseca' pola godine će obilaziti luksuzna odmarališta, a to će mu i platiti sama agencija s čak 145.000 kuna
Vidi originalni članak

Irska turistička agencija nudi pravi posao iz snova te žele zaposliti 'testera medenih mjeseca' koji bi trebao tražiti idealna odredišta za novopečene bračne parove. Onaj tko dobije posao pola godine će trebati obilaziti luksuzna odmarališta, a to će mu i platiti 145.000 kuna. Može povesti i partnera ili partnericu. Agencija Runaway Bride and Groom nudi posao, a traže da netko tri do četiri tjedna odsjedne u luksuznom hotelu te o tome napiše izvještaj. Među glavnim zadacima je isprobavanje jacuzzija i koktela.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • predsjednik03 18.03.2010.

    na šta oni pare bacaju ! plačaju nekome da se preserava i na kraju će reći : da da bilo je super, neka tam idu . . baaahhahahahahahahaahahahaha Bože kojih budala ima na ovome svijetu - na šta se pare bacaju . .

  • fasada 18.03.2010.

    daj ti meni konzerviranog graha,stari limeni lavor,pa ti ja u svom kutku stana u đakuziju napravim izvjestaj za medeni mjesec,u vili promaji.

  • breskvica 18.03.2010.

    zaista je posao iz snova...

Komentiraj...
Vidi sve komentare