To je to što me zanima!

Pregazio ju bik, a ona 'čudom' ustala iz kolica i - prohodala

Za vikend je u Španjolskoj jedan bik pobjegao iz kaveza i na ulicama ozlijedio 11 ljudi. No, jednu je djevojčicu, čini se, čudesno izliječio i nasmijao tisuće ljudi...
Vidi originalni članak

Španjolska je zbog svojih krvavih običaja već godinama pod ogromnim pritiscima iz cijeloga svijeta. To je i razumljivo s obzirom da svakodnevno stravično muče bikove diljem zemlje i to sve zbog 'zabave'. 

S vremena na vrijeme se pak pokoji bik otme kontroli i ozlijedi nekoliko ljudi. Najnoviji takav slučaj dogodio se za vikend, a jedna snimka incidenta nasmijala je tisuće ljudi diljem svijeta. Naime, na njoj je vidljivo kako bik nasrće na osobu u invalidskim kolicima, a samo nekoliko trenutaka kasnije vidimo da je to savršeno zdrava djevojčica koja trči 'u petoj brzini' bez ikakvih problema.

Naravno, video je potaknuo brojne humoristične dosjetke kako se radi o pravom čudu izlječenja. Oni nešto ozbiljniji zaključili su da je djevojčica vjerojatno bila u kolicima zbog prosjačenja i kako se sada može pozdraviti s 'invalidskom'. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ella123xD 19.05.2015.

    Ja bih rado ovog bika uvela u Sabor da uvede red rad i disciplinu

  • SvEzNaLiCa_3 18.05.2015.

    Zna se kako kažu:''Karma je .....'' :)... žao mi je što ju bik nije šiknuo još jedanput :/

  • Liverpool_YNWA 18.05.2015.

    mala još trči..

Komentiraj...
Vidi sve komentare