To je to što me zanima!

Prekinula s dečkom i javno ga osramotila: 'Zaslužujem bolje!'

Tiana je u jednom trenutku rekla kako je zahvalna što joj je njen dečko pokazao da zaslužuje bolje. I dok su svi u čudu gledali u nju, ona je nastavila razotkrivati svog dečka pred svima
Vidi originalni članak

Proslava 22. rođendana Tiane Peree iz Tekasa postala je hit na internetu. 

Osim njezinih prijatelja, na proslavi se pojavio i Tianin dečko. No, ono što nitko nije očekivao je da će Tiana iznijeti njegovu prljavu tajnu pred svima i - ostaviti ga. Ranije je otkrila da on održava vezu s nekom drugom djevojkom i čekala je najbolji trenutak da s njime prekine. 

Na Twitteru je objavila video svoje proslave, ali i govora koji je uz zdravicu trebao biti samo zahvala okupljenima. S čašama u ruci, prijatelji su slušali Tianu koja je u jednom trenutku rekla kako je zahvalna što joj je njen dečko pokazao da zaslužuje bolje.

I dok su svi u čudu gledali u nju, ona je nastavila razotkrivati svog dečka pred svima. Rekla je kako su svi znali da je htio imati seksualni odnos s drugom djevojkom, prisutnima je rekla i kako je fotografiju koju je poslao njoj poslao i toj drugoj i javno obznanila kako je njihova veza gotova.

Na Twitteru je video pogledalo više od šest milijuna ljudi, ima preko 200 tisuća 'lajkova' i nekoliko tisuća komentara. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • DraženČičak-GTi 21.12.2018.

    Bljuv.

  • Timpan 21.12.2018.

    I mi čitatelji zaslužujemo bolje.

  • ŠtangaŽelezni 21.12.2018.

    Sad se bu ubrzo uselio k ovoj ljepotici neki drugi beskućnik, pa je dobil svoju torbicu s kojom se uselil kod dotične i put pod noge. Kaj ona ne kuži da je lik bil kod nje zbog koristi, a ne zbog ljubavi IQ br. dj. cipela aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare