To je to što me zanima!

Premijera "Avanture gospodina Peabodyja i Shermana"

Lejla Filipović, Nives i Dino Drpić, Bojana Grego­rić Vejzović i Enes Vejzović te Ana Bitorajac, samo su neki od poznatih osoba koje je privukla svečana premijera animiranog filma.
Vidi originalni članak

Najpametniji pas na svijetu, gospodin Peabody, i njegov usvojeni sin, dječak Sherman, privukli su ovu subotu u CineStar Zagreb u Branimir centar brojne poznate koji su u pratnji najmlađih članova svojih obitelji prvi došli uživati u njihovim veselim avanturama!

Svi zajedno otputovali su u prošlost i proživjeli najpoznatije događaje koji su obilježili čovječanstvo te upoznali neke od najzanimljivijih ličnosti iz naše povijesti!

Avanture gospodina Peabodyja i Shermana odvele su u drevni Egipat, renesansnu Italiju te Francusku u doba revolucije Lejlu Filipović i sinove Dina i Armana, Nives, Dinu, Leonea i Taishu Drpić, Bojanu Grego­rić Vejzović i Enesa Vejzovića te njihove Raula i Zoe, Anu, Gabrijela i Larisu Bitorajac, glumice Sanju Marin i Jasnu Palić Picukarić, Zlatka Ožbolta, Amelu Čilić, Jasnu Nanut, Mirjanu Mikulec te mnoga druga poznata lica na nezaboravno zabavno-edukativno putovanje u kojem nije nedostajalo smijeha i slatkiša!


Idi na 24sata