To je to što me zanima!

Maskirao se u ženu pa umalo osvojio titulu Miss Kazahstana

Eli (22) iz Kazahstana je pokazao da je sve moguće zahvaljujući šminki, stilistima i Photoshopu. Mogao je i pobijediti na natjecanju, ali onda je objavio svoj pravi identitet
Vidi originalni članak

Arina Aliyeva, jedna od finalistica virtualne Miss Kazahstana 2018. šokirala je naciju nakon što je objavila da je ona zapravo mladić (22).

Riječ je o Eliju Diaghilevom, manekenu koji tvrdi da se prijavio na natjecanje da bi svojim prijateljima dokazao da i muškarci mogu proći kao natjecatelji u izboru za miss.

Eli je uvjeren da je to danas moguće zbog šminke, kozmetike i Photoshopa. Uz malu pomoć šminke i frizera, Eli je postao Arina.

Diaghilev, koji je počeo raditi kao maneken sa 17 godina, na internetu je objavio fotografije Arine i čekao reakciju publike. Eli je mogao i pobijediti na natjecanju. No nakon što su objavljena imena finalistica objavio je video u kojem je otkrio svoj identitet.

Nada se da će se zahvaljujući njemu više cijeniti individualnost i prirodnost. Nakon što je objavio video, Arina je diskvalificirana.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Dalibor0704 06.02.2018.

    Na Filipinima takvih imate na stotine, sve ljepotice. U Kolumbiji su sve misice iste u licu, jer sve idu istom kirurgu.

  • abava 06.02.2018.

    Moram priznati da sam i sam pao iste sekunde. Ovakvu "ljepoticu" odavno nisam vidio. Ove već udomaćene na portalu, nisu "joj" ni blizu.

  • STARK 06.02.2018.

    Stvarno treba neki svjetski rat da prorijedi ljudsku vrstu

Komentiraj...
Vidi sve komentare