To je to što me zanima!

Presretni stanari konačno ne žive više u ulici Šup..

Dostavljači ne bi vjerovali čuvši ime ulice Šup.. u britanskom Conisbroughu, a gomila šaljivdžija se slikala pred popularnom tablom golih stražnjica
Vidi originalni članak

Britanski stanari ulice Butt Hole (Šup..) u Conisbroughu udružili su se kako bi promijenili ime. Nisu više mogli podnositi šaljivdžije koji su se naslikavali golih stražnjica pred znakom. Nakon što se ime pojavilo u jednoj američkoj knjizi i na internetu, čak su i turistički autobusi prolazili ulicom kako bi vidjeli tablu. Obitelji u ulici sa samo četiri kuće platili su 2400 kuna kako bi je preimenovali u ulicu Archer. Vozač taksija Peter Sutton doselio se u ulicu Šup.. prije šest godina. Na početku mu se činilo zabavno, ali s vremenom su mu dosadile šale na račun imena. Međutim, na internetu se već pojavila peticija kojom žele vratili originalno ime ulice. Vjeruje se kako je dobila ime po zajedničkom bunaru koji se koristio prije nekoliko stoljeća. Stanari su se odlučili za ime Archer jer je dvorac star 930 godina samo 800 metara dalje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zoran123456 27.05.2009.

    Šupak, čmar, anus, ... koji vam je vrag - kakvo cenzuriranje jednog posve normalnog i veoma bitnog dijela ... \"humanoida\" :-) ?

  • america 26.05.2009.

    a sta,mogli su prodavat suvenire pa sta i zaradit

Komentiraj...
Vidi sve komentare