To je to što me zanima!

Pre(s)vršili su svaku mjeru: Duhovi joj se seksaju po kući!

Nesretna se žena dosad za pomoć obratila policiji, vidovnjacima i medijima, ali ti pohotnici ne staju s paranormalnim aktivnostima. Štoviše, još je zovu da se pridruži
Vidi originalni članak

Onanong Waltham (46) s tajlandskog otoka Phuketa već neko vrijeme ima, tako barem vjeruje, problema s duhovima u kući. Ne daju joj mirno spavati, no za razliku od drugih koji su agresivni i/li bučni, ovi ne bacaju predmete niti prijete, već se strastveno i često - ševe. Štoviše, još bi i htjeli da im se pridruži!

- U kući se neprestano čuje stenjanje, to je zvuk identičan onom kada ljudi vode ljubav. Uz to, noću mi zvoni telefon i s druge strane se javlja muškarac koji mi predlaže seks. 

- Isprva sam vjerovala da je riječ o nekakvom manijaku te sam obavijestila policiju, no ispostavilo se da se na tom broju javlja neki drugi čovjek iz udaljene pokrajine. 

-  Policajci mi nisu znali pomoći ni kada su me posjetili, pa iako su i oni svjedočili tom stenjanju, nisu mogli utvrditi odakle i od koga dolazi - izjavila je za Phuket Gazette, pa dodala da je pomoć tražila i kod vidovnjaka, medija.

- Ma kakvi, unatoč tome što sam slušala njihove savjete, ništa nije riješilo problem. U zadnje vrijeme me progoni misao da je riječ o crnoj magiji, a počelo me izluđivati i to što mi se čini da me nitko ne doživljava ozbiljno - ispričala je novinarki nesretna žena.

Kako bi joj pomogao, list je objavio kako do nje doći u slučaju da netko ipak zna što joj je za činiti, kako je osloboditi tih neobičnih nevolja.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • diabolik 16.07.2013.

    Mozda bi im se barem jednom trebala pridruziti,pa bi je ostavili na miru.

  • user_300911 12.07.2013.

    ako su stvarno duhovi u pitanja, jao si njoj, oćito su dobro napaljeni na nju. može oćekivati redaljku. osobno poznam ženu koju je duh silovao. vidio užasne tragove na tjelu. HORROR!

  • Žrtva Tuđmanizma 11.07.2013.

    Baš joj je super nikad joj dosadno nije ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare