To je to što me zanima!

Preuredili stari zrakoplov pa u njemu otvorili mesni restoran

Zrakoplov Douglas DC6 u 'mirovini' je već tri i pol godine. Kako ne bi bespotrebno skupljao prašinu u zračnoj luci Conventry, u njemu su uredili restoran za 40 ljudi
Vidi originalni članak

Britanski zrakoplov Douglas DC6 postao je restoran, piše Daily Mail. Prvi preuređeni zrakoplov vodit će kuhar Tony  Caunce (35). U zrakoplovu je smješten bar iz kojeg se gosti mogu poslužiti vinima i drugim pićima, a mesna jela  mogu se naručiti po cijeni već od 125 kuna. Prvi od 40 gostiju, koliko ih može stati u avion, u zrakoplovu su jeli prije dva tjedna kada je otvoren. Sve u unutrašnjosti je uređeno u stilu starih zrakoplova. Konobare može  pozvati svaki stol, i to pritiskom na gumbić na kakav su se pozivale stjuardese. Čak i jela u meniju nose nazive koji su povezani s avijacijom. 

Zrakoplov je star više od 50 godina, a mogao je prevoziti 92 putnika preko Atlantika. Kasnije su ga prenamijenili u transportni zrakoplov, a uglavnom je prevozio trkaće konje. 

- Restoran je za sada veliki hit, ljudi dolaze samo zato što je riječ o zrakoplovu. Žele probati nešto drugačije - rekao je glavni kuhar Tony.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kuca99 10.05.2011.

    Super! Takvo nesto bi trebalo postojat i kod nas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare