To je to što me zanima!

Našli mu idealnu curu i sredili spoj, samo što on to nije znao

Sarah De Vries bila je u Parizu kada su je kontaktirali i pristala se naći s njima u Rimu, a ekipa kanala Yes Theory čak ih je smjestila u isti avion, te su se 'slučajno sreli' u zračnoj luci
Vidi originalni članak

Amerikancu Mattu Dajeru, jednom od voditelja YouTube kanala Yes Theory, ostali kolege odlučili su pronaći idealnu djevojku. Našli su je na Tinderu, aplikaciji za upoznavanje - pametnu, otvorenu, načitanu Australku. Mattu su odlučili prirediti spoj iz snova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sarah De Vries bila je u Parizu kada su je kontaktirali i pristala se naći s njima u Rimu, a ekipa kanala Yes Theory čak ih je smjestila u isti avion, te su se 'slučajno sreli' u zračnoj luci. U lažno slučajnom susretu, spomenula mu je da ima dečka i zamolila ga da joj posudi punjač za telefon

Nakon svega, Sarah je na dogovorenom mjestu prišla Mattu i rekla mu da traži dečka s kojim se večeras treba upoznati. Matt je bio potpuno zbunjen, ali lijepa djevojka privukla je njegovu pažnju. 

- Nevjerojatno je lijepa. Sav novac koji sam ikada zaradio potrošio bih večeras s njom - našalio se u kameru. 

U nekoliko sati, par je obišao grad na Vespi, dok se Sarah čvrsto držala za njegov struk. Nakon vožnje, otišli su na romantičnu večeru u restoran Pierluigi.

- Sarah, hvala ti što si pristala. Ovo je potpuno ludo - rekao joj je Matt. 

To je bilo u veljači prošle godine, a video njihovog spoja pogledalo je više od tri milijuna ljudi. Naravno, sve je zanimalo što se sa Sarah i Matt događalo kasnije. 

Kada je sljedeći put stigao u Pariz, nazvao je Sarah i pitao je želi li s njim provesti doček Nove. Sarah je oduševljeno pristala. To je bio njihov drugi susret. Kanal Yes Theory objavio je video dočeka Nove godine, na kojem se Sarah i Matt nježno ljube u otkucaj ponoći. Međutim, romansa je, zbog različitih planova za budućnost, ubrzo završila. Sarah je prihvatila stažiranje u Rimu i ostala, a Matt se vratio u Sjedinjene Države. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 04.02.2019.

    to je bio spoj na slijepo nisu se ni mogli upoznat

  • domagoj4 04.02.2019.

    Znaci to je ekipa s youtube pod imenom yes theory.... svima to rade ne samo njemu jer je poanta da napravis nekaj kaj nikad nebi... spontanost i da samo kazes yes... pogledajte si... i to je staroo par godina mi se cini

  • gilera511 04.02.2019.

    I šta smo sad naučili?? Da ne treba fantazirat

Komentiraj...
Vidi sve komentare