To je to što me zanima!

Prijatelju koji umire od raka je poklonom izmamio suze na oči

Nachu Bhatnagar nažalost vjerojatno neće dočekati lipanj, pa kako bi mu ispunio veliku želju, njegov najbolji prijatelj Colton je došao do knjige koja još nije izdana
Vidi originalni članak

Siroti i napaćeni Nachu, koji se već dvije godine muči s Ewingovim sindromom, povjerio se Coltonu kako bi prije nego što umre silno volio doznati završetak serijala "Rat koji je došao rano" Harryja Turtledovea, pa je njegov najbolji prijatelj slavnom autoru poslao pismo u kojem ga je upitao može li mu ispuniti želju.

Za pomoć je zamolio i članove popularne društvene mreže Reddit, te su se ubrzo javili ljudi koji su htjeli i znali kako nešto poduzeti. Među njima i neimenovani autor koji radi za istog izdavača, čiji je urednik na kraju uspio nabaviti primjerak knjige.

Tu lijepim iznenađenjima još nije bio kraj jer se Colton također potrudio da se Nachu čuje s omiljenim mu piscem. Pogledajte u videu kako je izgledala ta dirljiva scena.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Glitchsyn 26.02.2012.

    Svaka čast prijatelju :) E da je više ovakvih ljudi.

  • iron mike 26.02.2012.

    svaka cast prijatelju :) momku je sigurno produzija zivot, bar malo...

  • gđa78 24.02.2012.

    kako je malo potrebno za sreću...eto da je postao multimilijarder ne bi se toliko veselio!! Ovo je tako lijepo i iskreno da boli,nadam se da je ipak neko čudo moguće pa da ipak ozdravi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare