To je to što me zanima!

Prijavite se i vi na natjecanje u ljenčarenju i osvojite 200 eura

Natjecanje u crnogorskom selu u Brezanu i ove godine prati slogan 'Ima kruha bez motike', pa ako vjerujete da ste najveća 'nekretnina' u regiji, prijavite se i to dokažite
Vidi originalni članak

Zahvaljujući braći Radonji i Mikonji Blagojević, u crnogorskom etno selu 'Montenegru' u Brezanu i ovoga će ljeta najveći neradnici imati priliku dokazati da im nema premca u regiji. 

Naime, 30. kolovoza slijedi novo natjecanje u ljenčarenju, a najizdržljivija 'nekretnina' će kao nagradu kući ponijeti dvije stotine eura.

Svi su dobrodošli, organizatori su se pobrinuli da goste dočeka jeftin smještaj, pa ako vjerujete da ste upravo vi taj koji će svima pokazati kako se to NE radi, prijavite se na ovo neobično natjecanje.

Pravila su jasna - natjecatelju je omogućeno da pije i jede, no niti u jednom trenutku ne smije ustati. Tko se osovi na noge, pa makar i zbog vršenja nužde, izbačen je iz igre.

Imajte na umu da pobijediti nije tako lako, te da je prošle godine četvero natjecatelja u dogovoru prekinulo s nadmudrivanjem. 

Prkosili su jedni drugima puna 24 sata, međutim kada su shvatili da je 'okorjeli spavač' udario na 'okorjelog spavača', zajedno su ustali i podijelili nagradu.

Obavezno prođite kroz galeriju kako biste stekli dojam imate li šanse u konkurenciji.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • beemaja 21.08.2013.

    O, biti će tamo teška konkurencija....

  • ssokre_zg 21.08.2013.

    ´ko je najveća nekretnina aaaaaaaahahahahhahahhahhahah

  • vujacka 21.08.2013.

    hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare