To je to što me zanima!

Prije 20 godina mimoišli se, a danas su muž i žena

Voutsinasi su prije 20 godina prošli jedan pored drugoga u Disney Worldu dok su još bili djeca. Alex je tada živio u Kanadi, a Donna na Floridi
Vidi originalni članak

Alex i Donna Voutsinas od kada su se upoznali vjerovali su da su suđeni jedno drugome. Prije nekoliko dana Alex je gledao Donnine slike iz djetinjstva i na jednoj slici iz Disney Worlda na Floridi je uočio svog oca kako gura kolica. Shvatio je da je dječak u kolicima zapravo on prije 20 godina. Donna je imala tek pet godina tada, a danas je u braku s Alexom već osam godina.
- Samo to što sam na istoj fotografiji sa svojom ženom dok smo bili djeca je zaista nevjerojatno - rekao je Alex. Donna je tada živjela na Floridi, a Alex u Kanadi. Upoznali su se na poslu te su se vjenčali. Donna je rekla kako joj je drago da ju je Alex zaprosio prije nego je vidio fotografiju. Istaknula je da sada zna kako su se vjenčali iz ljubavi, a ne zato jer je on mislio da su suđeni jedno drugome.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tajnamoja 09.06.2010.

    Divan je Alex.

  • lenny_the_angels 09.06.2010.

    meni osoba na slici koja gura kolica, vise slici na zensko, nego na musko,,,, :roll

  • dalmatar 09.06.2010.

    Moja baba pok. je uvik znala pričat da je ona dida upoznala kad joj je vratio opvce dok je čuvala i tako su se oženili,jer je ona bio tada jedini čoban u blizini. Život ponekad stvarno piše gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare