To je to što me zanima!

Prišla mu gola i kupila lubenicu: Dajte da vam je odnesem u auto, da ne teglite još jednu!

Oduvijek postoji neka tajna veza između voća i ženskih oblina, kao što je to u bilo u slučaju Kristine Mandarine, pa tako i s djevojkom koja je izazvala šok na Pančevačkom putu, u smjeru Beograd
Vidi originalni članak

Kopajući po podrumima interneta, u tamnom kutku Twittera naišli smo na snimku koja svojim bizarnim scenarijem podsjeća na uvod u jeftini kućni pornić.

Oduvijek postoji neka tajna veza između voća i ženskih oblina, kao što je to u bilo u slučaju Kristine Mandarine, pa tako i s djevojkom koja je izazvala šok na Pančevačkom putu, u smjeru Beograda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U Srbiji sve mora biti veće i bizarnije pa na videu možemo vidjeti kako poprilično 'obdarena' žena izlazi iz auta, skida sa sebe ogrtač i gola prilazi štandu s lubenicama na kojem piše: 'Pobjeđuje koronu'.

0 POSTO PRIRODNA Mandarina se proslavila pa na zahvate utrošila oko 3500 eura

Prodavač na njenu pojavu nije ni trepnuo, a lubenicu joj je pomogao odnijeti u auto, kao pravi džentlmen, da ne mora 'tegliti' još jednu, teške su.

Koji je povod ovakvog bizarnog događaja možemo samo nagađati. Na društvenim mrežama spominju da je video vjerojatno rezultat nekakve skrivene kamere, reklamnog trika ili 'odrađivanja oklade'.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • pišemistinu 25.09.2020.

    Mala želi malo pažnje i misli da je fora....ofucano.

  • NetkoTkoZna! 24.09.2020.

    uzas, sta sve danas droce nece napravit zbog instagrama tik toka i medija kao sto su 24 sata

  • arma_gedon 24.09.2020.

    Ovo je snimano ciglom jedinicom

Komentiraj...
Vidi sve komentare