To je to što me zanima!

Priznala momku da je trudna, a on ju šokirao: 'Neplodan sam!'

Kanal ViralBrothersa postao je bogatiji za još jednu podvalu koju će ova djevojka sigurno pamtiti sve do kraja života jer je momak na podvalu odgovorio - podvalom
Vidi originalni članak

Podvala koju je pripremila svojem momku djevojci sa snimke se jako obila o glavu . Naime, nakon što mu je pred skrivenom kamerom 'priznala' da je trudna, on je prvo pomislio kako se radi o podvali. No, ona ga je razuvjerila i tu su počeli problemi.

Rubriku 'FUN' pratite i na Facebooku!

Naime, on ju je na njeno zaprepaštenje optužio za prevaru. Kako su se stvari razvijale dalje u jednom joj je trenutku i priznao da je neplodan i da ne može imati djecu .

A onda se počeo smijati. Naime, mladić je primijetio kameru i jednostavno prihvatio igru. Djevojci je vratio istom mjerom.

Ipak, sve ono što rade ViralBrothers treba uzeti sa zrnom soli . Sav njihov materijal temelji se na podvalama i osvetama pa nije nemoguće da je dobar dio toga i namješten .

Iako, jedan od njihovih prvih prankova zastrašujuće je stvaran i sigurno spada među najbolje i najbrutalnije podvale koje smo ikada vidjeli.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • strmi007 17.06.2015.

    fejk

  • varešak 05.06.2015.

    Ovo je previše providno,da bi bilo smiješno.

  • gabriella_1 05.06.2015.

    E to bi bio peh! :-) Da je stvarno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare