To je to što me zanima!

Pa ti nemoj jesti meso: Djevojci za večeru servirali rajčice i luk

Obitelj je stigla na večeru u jedan restoran u Malagi, a ono što je kćer veganka dobila za porciju neugodno ju je iznenadilo, ali u konačnici i nasmijalo. Čini se da Španjolci nisu baš kreativni oko veganstva...
Vidi originalni članak

Biti vegetarijanac zna biti "zeznuto", a evo dokaza da je veganima još teže. Georgina Jarvis (19) bila je na obiteljskom izletu u Španjolskoj i, kako to već ide, obitelj se odlučila počastiti finom večerom u kojoj su uživali svi osim Georgine. Naime, ona je veganka i porcija koju je dobila u jednom restoranu u Malagi je krajnje neobična.

Čini se da je osoblje restorana krivo shvatilo pojam "veganstva" i Georgini serviralo narezane kriške rajčice i luka. I to je to. Georgina je prvo naručila vegetarijansku pizzu, no osoblje ju je upozorilo da je na vrhu pečeno jaje na oko i predložilo joj salatu. Ono što je dobila prvo ju je neugodno iznenadilo, no ubrzo nije mogla sakriti osmijeh s lica.

Cijena "veganske" salate? 7 eura, što lako možete preračunati u kune. Ipak, Georgina je pronašla zadovoljstvo i pojela vegetarijansku pizzu - bez jaja na oko. Svoje kulinarske anegdote podijelila je na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Dalibor0704 13.08.2017.

    Na njoj se vidi da je povrće puno svinjske masnoće. Valjda stalno konzumira krmenadle oblika cvjetače.

  • Damnatorum 12.08.2017.

    zašto veganka šuti za vrijeme seksa? ne želi da se vidi da uživa u komadu mesa :D

  • Čavoglavi Hrvat 12.08.2017.

    Prema komentarima se vidi koliko su i Hrvati neznalice po pitanju hrane. A onaj neuki koji misli da vegan mora biti mrsav, jer valjda se samo od mesa deblja? Haha, jao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare