To je to što me zanima!

Procurile fotografije s vjenčanja Putinove miljenice fatalne Mare

Nakon ruske invazije na Ukrajinu rekla je da to nije početak, već kraj rata, potom je prijetila Švedskoj i Finskoj, a koliko se divi Putinu možda najbolje pokazuje detalj s njezine svadbe i Putinov portret
Vidi originalni članak

Maria Zaharova ruska je glasnogovornica vanjskih poslova. Društvene mreže pune su joj govora mržnje, dezinformacija, snažnih antizapadnih, antisemitskih i antiukrajinskih poruka.

Nedavno je, u trenutku ruske invazije na Ukrajinu, zaprijetila Finskoj i Švedskoj da bi mogli snositi teške političke i vojne sankcije ako odluče ući u NATO. 

Srbi je pamte jer je izvrijeđala Aleksandra Vučića usporedivši ga sa Sharon Stone u Sirovim strastma, nakon što su Kosovo i Srbija u rujnu 2020. u Bijeloj kući potpisali međusobni sporazum. 

Nakon ruske invazije na Ukrajinu rekla je: “Ovo nije početak, već kraj rata”, a koliko se divi Putinu možda najbolje pokazuje detalj s njezine svadbe. Twitterom kruže fotografije na kojima je navodno Zaharova, u bijelim najlonkama, sa svojim izabranikom, a u pozadini - Putinov portret. 

Putin i Lavrov joj neizmjerno vjeruju. Uostalom odlikovana je najvišim nacionalnim ordenima.

U svibnju 2020. primila je Orden časti za veliki doprinos u provedbi vanjske politike, a 2017. odlikovana je Ordenom prijateljstva. Proglašena je jednom od 10 najmoćnijih žena u Rusiji. Cijelu karijeru gradila je u MVP-a.

Penjala se stepenicu po stepenicu, uvijek na liniji politike, postavši prva žena na ovoj poziciji u povijesti Rusije.

Privatni život krije kao zmija noge. U braku je i ima jedno dijete, a u slobodno vrijeme piše pjesme. Iako ne može smisliti Ameriku udala se u New Yorku, gdje je radila u uredu Ruske federacije.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Kakamo pomalo? 01.03.2022.

    Ako mrzi ameriku što se nije slikala ispred neke Volge a ne onog američkog auta....

  • 28.02.2022.

    Ako je dotična uvrštena u top 10 najmoćnijih žena u Rusiji, može se zaključiti na kojem je tek nivou  Putin ! 

  • senka2 28.02.2022.

    gdje nađe ovu drapačozu  

Komentiraj...
Vidi sve komentare