To je to što me zanima!

Prodali joj krivi listić za lutriju pa osvojila 140 milijuna kuna

Žena je ispričala kako je htjela kupiti listić za Mega Millions, ali joj je zaposlenica prodala listić za drugu nagradnu igru. Na listiću je bila dobitna kombinacija brojeva
Vidi originalni članak

Kathy Scruggs (44) iz SAD-a na lutriji je osvojila 140 milijuna kuna jer joj je zaposlenica prodala krivi listić. 

- Htjela sam kupiti listić za Mega Millions, a zaposlenica mi je dala listić za Powerball igru. Ipak sam ga uzela - ispričala je Scruggs. Srećom, taj je listić sadržavao dobitnu kombinaciju brojeva. Izvlačenje je bilo 14. rujna ove godine.

- Kod kuće smo svi vrištali i grlili se. Cijelu kuću sam probudila koliko sam bila uzbuđena. Nisam mogla vjerovati da sam dobila toliko novaca - kaže Kathy. Nagradu je službeno dobila 19 dana nakon toga u Atlanti. Žena je inače nezaposlena, a kaže kako je u posljednje vrijeme radila sezonske poslove te je tražila 'pravi' posao, piše Daily Mail

- Svojoj majci i baki sagradit ću kuće. To mi je prvi plan - rekla je sretna dobitnica. Dodaje kako će otići na putovanje, kupiti si automobil te će pomoći prijateljima koji imaju financijskih problema. Kaže kako je zaista sretna.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • The Hemp Fairy 24.03.2012.

    mujo bi rekao: e kad te krene, te krene... :)

  • TV raspored 12.10.2011.

    Bit će dobro ako nepukne s tolikim novcima --- Sreća što kod nas nema nikad dobitaka a i kad ima kažu samo da je dobio neko npr. u Podravini i da želi ostati anoniman ... A kad bi ovako najavljivali kao s ovolikim čekom pred televiziom - odma bi se sutradan stvorili lokalni nabildani ćelavci i tražili reket za zaštitu ???

  • jovanka 08.10.2011.

    baš mi je drago da dobije netko tko doista nema novaca.nadam se da je dobro nagradila djelatnicu lutrije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare