To je to što me zanima!

Profesorica joj prigovorila zbog hlača, ona joj ovako odgovorila

Profesorica je prvo, pred cijelim kolegijem, sugerirala da svojom odjećom prizivam mušku pohotu i tako skrećem pažnju sa svoje prezentacije, opisala je studentica svoj revolt na Facebooku
Vidi originalni članak

Studentica na američkom Sveučilištu Cornell tijekom prezentacije proteklog tjedna skinula se u grudnjak i gaćice u znak prosvjeda nakon što joj je profesorica ranije spočitnula da nije primjereno odjevena. Letitiji Cahi u 'prosvjedu' su se pridružilo još kolegica. 

- Suprotstavite se opresiji - poručila je suzdržavajući suze tijekom izlaganja na temu 'Ponašanje u javnosti: Svakodnevni život' koje je bilo prenošeno na Facebooku. 

Sve je počelo nakon što je prošlog tjedna profesorica Rebekah Maggor Chai rekla da su hlače od trapera koje nosi ipak malo prekratke. 

- Profesorica je prvo, pred cijelim kolegijem, sugerirala da svojom odjećom prizivam mušku pohotu i tako skrećem pažnju sa svoje prezentacije. Nisam znala što da joj kažem - napisala je Chai na Facebooku koja je istaknula da je njezina majka feministica i da nema ništa protiv njezinih kratkih hlačica. 

Profesorica je The Sunu rekla da svojim studentima ne govori kako da se oblače, ali da svojom odjećom šalju sliku o sebi. Istaknula je i da se više puta ispričala. Dio studenata podržao je svoju kolegicu no naglašavaju da ne podržavaju njezinu verziju cijelog događaja, prenosi NY Post.
 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • IvanCindric_1 11.05.2018.

    Sto ce I'm hlace ...možu I bez njih

  • Biser_2 11.05.2018.

    A muka se nekim zenama skinuti. Eno pun internet 😏

  • Big_Daddy 👊😎 11.05.2018.

    Javne ustanove su javne ustanove i tu nema priče. Kodex ponašanja mora biti poštivan, i sve van toga je van pameti. Al da je dobra je............

Komentiraj...
Vidi sve komentare