To je to što me zanima!

Proglasili ga mrtvim, a bio je samo na dužem odmoru

Susjedi Michaela O'Neilla (49) iz Middlesbrougha ostali su zaprepašteni nakon što su primili razglednicu s njegova ljetovanja u Australiji
Vidi originalni članak

Mislili su da je proglašen mrtvim pa su čak o tome i obavijestili policiju te provalili u njegov stan. Michael (49) na odmor je otišao 2. lipnja, ali o tome nije obavijestio prijatelje i susjede. Kako je nestao gotovo preko noći, oni nisu imali pojma gdje je. Obavijestili su policiju koja je provalila u njegov stan, no ni oni nisu mogli otkriti gdje bi mogao biti. I onda su prošli tjedan prijatelji pomislili kako su se njihovi najcrnji strahovi obistinili. Jedan od njih u lokalnim novinama pročitao je kako je Michael O'Neill iz Middlesbrougha preminuo. No bio je to potpuno drugi muškarac. Nevjerojatna je slučajnost da su oba muškarca bili gotovo istih godina (pokojni Michael je imao 50) te su obojica imala braću po imenima Kevin i Terry.
- Na put sam krenuo 2. lipnja, a kad sam se vratio, našao sam razvaljena vrata stana. Policajci su pregledavali stan, a u tom trenutku jedan susjed je dobio moju razglednicu. Tek nakon toga shvatili su da nisam mrtav - priča i te kako živi Michael O'Neill. Dodao je kako ga većina prijatelja još gleda kao duha. Gdje god da ide, prijatelji ga primaju za ruku i govore mu kako su mislili da je mrtav. O'Neill se za odmor u Australiji odlučio u posljednji trenutak pa je zaboravio obavijestiti susjede o produženom putovanju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare