To je to što me zanima!

Prolaz u drugu dimenziju? Na petak 13. nebo se "otvorilo"...

"Zelena tvorevina" koja se, nošena vihorom, pojavila na nebu izgledala je kao da stiže iz druge dimenzije, kao nešto što će u trenu progutati grad i stanovnike
Vidi originalni članak

Zastrašujuća fotografija objavljena na internetu posijala je paniku među stanovnicima velškog obalnog grada. "Zelena tvorevina" koja se, nošena vihorom, pojavila na nebu izgledala je kao da stiže iz druge dimenzije, kao nešto što će u trenu progutati grad i njegove stanovnike.

Da strah bude veći, fotografija se pojavila večer uoči petka 13. no čini se da je on ipak pretjeran, piše Express.co.uk.

"Zelena masa" na nebu nije ništa drugo nego optička iluzija nastala kombinacijom jakih svjetala na planini i ekspozicije foto aparata.

Na području gdje se sporni prizor pojavio bjesni oluja Abigail koja je sa sobom donijela vjetrove brzine i do 160 kilometara na sat. Sve škole i vrtići zatvoreni su, a očekuju se i zastoji u cestovnom i željezničkom prometu. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • h1gh_3nd 29.11.2015.

    sto ste mogli sakrit i binat gluposti bubali ste sad lagano o vas i crkve moze se razotkrit ko vise sere i laze

  • napoleonov sin 16.11.2015.

    je baš vjerujem u ovo

  • rolex55 14.11.2015.

    svaka cast vi novinari ste genijalci, neki dan na portalu ista fotografija neba u kaliforniji i sad ta ista fotografija procurila na petak 13. hshahahahahahahaha leb te j.bo

Komentiraj...
Vidi sve komentare