To je to što me zanima!

Prolaze nas trnci: Škarama je "operirao" odvratnu infekciju

Nakon što mu je ponestalo antibiotika, Jeremiejeva je infekcija 'poludjela' i u samo dva dana natekao mu je dobar dio lica. Problem je odlučio riješiti doma, škarama
Vidi originalni članak

- Ovo je apsces na donjem dijelu čeljusti i nekako se probio kroz obraz. Išao sam na hitnu i dali su mi lijekove protiv bolova i antibiotik za infekciju. Lijekovi za bolove brzo su nestali, a nešto kasnije i oni za infekciju. Samo dva dana nakon toga lice mi je izgledalo upravo kao što izgleda i na snimci. Nakon toga sam napravio ono što sam i morao, napisao je Jeremie Ramey ispod videa koji je uploadao na YouTube. 

Ako ste gadljivi, nemojte ga gledati. I, molimo vas, nemojte ovakve stvari pokušavati kod kuće. Otiđite zubaru na vrijeme. Eto. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • koslon 27.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • _netko_malen 27.08.2015.

    za bilo kakvi 'zahvat' doma, preporučujem umjesto škara, staru bodljikavu žicu za probijanje kože.... đizs! ako već glumiš doktora, stavi rukavice, dezinficiraj alat.....

  • ojdimidojdimi 26.08.2015.

    Marin Zdelar je stvarno počeo šokirati portal................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare