To je to što me zanima!

Promijenila ime jer je jako naljutila putnička agencija

Austin je rezervirala putovanje za medeni mjesec preko agencije Thomas Cook. Rekli su joj kako će zbog promjene imena morati platiti naknadu
Vidi originalni članak

Austin Kettle (26) promijenila je svoje ime jer ju je jako naljutila turistička agencija Thomas Cook preko koje je rezervirala putovanje za svoj medeni mjesec. Udat će se sljedeće godine u veljači, a svoje novo prezime neće do medenog mjeseca stići promijeniti. U agenciji su joj rekli kako mora ponovno platiti svoj dio putovanja jer joj se ime na putovnici i u rezervaciji neće podudarati. Ljutita Austin iz Ipswitcha u Velikoj Britaniji zato je promijenila ime u Lorraine Darla I Hate Thomas Cook And Its Associates Big Shot Company Trading on the Little Guy Leeks, tj. Lorraine Darla 'Mrzim Thomas Cook i Njihove Suradnike Koji Zarađuju na Malim Ljudima' Leeks. Istaknula je kako je bila toliko ljuta da je promjenom cijelog imena odlučila pokazati agenciji koliko joj smeta njihova poslovna politika.
- Smiješno je i to da će moj budući suprug tijekom ceremonije trebati izreći moje puno ime i prezime - rekla je Austin. U agenciji Thomas Cook rekli su kako uvijek svoje klijente upozore da se imena na putovnici i na rezervaciji moraju podudarati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • veky031 07.06.2010.

    al sada im je pokazala...kontam si da joj se smiju iza leđa...budale li

  • ladyluna 07.06.2010.

    Da, sad si im pokazala... O pameti pusta...

  • direktor 07.06.2010.

    ja i ona iz iste porodice (ljudi) ????????? nevjerujem,

Komentiraj...
Vidi sve komentare