To je to što me zanima!

Pronašla ček od dva mil. kuna te ga vratila vlasnici

Izašavši iz pošte, Talon Curtis podigla je papirić s poda kako bi ga bacila. Vidjevši da je riječ o čeku od gotovo dva mil. kuna, zamalo se onesvijestila
Vidi originalni članak

Papirić na parkiralištu u Los Angelesu zasmetao je Talon Curtis. Sagnula se te vidjela da je to ček od 358.000 dolara. Isprva misleći da je lažan, htjela ga je baciti u koš. Kad je malo bolje pogledala, zamalo se onesvijestila. Kako radi kao savjetnica za kredite u banci, prepoznala je da je ček od gotovo dva milijuna kuna pravi. Nikad nije vidjela ček na tako veliki iznos. Odlučila je pronaći vlasnika. Bila je subota poslijepodne i banke su se zatvarale pa je pričekala drugi tjedan. Uz pomoć novinara lokalne televizijske postaje, pronašla je vlasnicu čeka koja je u panici pohitala u banku u kojoj Talon Curtis radi.
- Kako me u to vrijeme nije bilo u banci, nazvao me menadžer i rekao da je žena došla po ček. Pričajući s njim, čula sam je u pozadini. Bila je sva u panici - rekla je Amerikanka.
Odbila je ženinu ponudu o nagradi, ali je malo razočarana. Htjela joj je vidjeti lice i reći joj da na svijetu još ima poštenih ljudi. Niti jednog trenutka nije pomislila zadržati ček za sebe.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • andariel 15.04.2009.

    ipak još postoje dobri ljudi, a ne lakome seljačine.

  • MpH 14.04.2009.

    Uzmi novce i bježi, bježi...

  • winny 10.04.2009.

    Ja nebi dugo razmišljala,ček u đep!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare