To je to što me zanima!

Pronašla je brojeve u kolačima sudbine i osvojila 6,8 milijuna!

Dobitnica je priznala da ponekad uopće ne pročita što joj nosi poruka u popularnim kolačićima sudbine, a ova je na sebi imala ispisane sretne brojeve 5, 12, 15, 27, 38
Vidi originalni članak

Emmi Duvoll, 75-godišnjoj umirovljenici iz Bronxa, je očito bilo suđeno da dobije na lotu. Naime, prije nekoliko je dana osvojila dva milijuna dolara (11 milijuna kuna) i to zahvaljujući brojevima koje je pronašla u popularnom kolačiću sudbine .

Budući da je od lutrije zatražila jednokratnu isplatu, a ne uplate u  ratama što bi joj donijelo još veći iznos, na račun joj je sjelo nešto više od milijun i dvije stotine tisuća dolara, odnosno 6,87 milijuna kuna.

- Čula sam nekoć davno da se drugima isplatilo, pa sam se i ja odlučila uplatiti što sam pronašla u kolačiću sudbine. Prethodno sam pokušavala s rođendanima i obljetnicama, ali bez uspjeha - izjavila je sretna dobitnica, koja ima osmero unuka i jedno praunuče.

Duvoll je pogodila brojeve 5, 12, 15, 27 i 38, a da je sjela još i sedmica, dobitak bi se popeo na vrtoglavih 193 milijuna dolara.

Zanimljivo, priznala je da ima dana kad uopće ne pogleda što joj nosi poruka u kolačiću sreće, pa dodala da će dobitak investirati te otputovati obitelji u Švicarsku.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • biciklist 10.03.2014.

    sama pečem svoje kolače i ne stavljam brojeve pa neću ništ ni dobiti

  • xnxx1 10.03.2014.

    svaka čast bakici.

  • west86 10.03.2014.

    Znači smiješno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare