To je to što me zanima!

Pronašli dobitni loto listić, pola potrošili, pola vlasnici

Britanski par našao je dobitni loto listić na podu supermarketa. Unovčili su 250.000 kn. Polovicu dobitka već su potrošili, a polovicu moraju vratiti
Vidi originalni članak

Britanci Amanda Stacey i njezin suprug Michael iz Swindona našli su dobitni loto listić na podu supermarketa. Podignuli su 250.000 kuna. Ali, polovicu novca morali su dati umirovljenici koja ga je i kupila. Pohlepni par već je potrošio 125.000 kuna na vračanje dugova. Kupili su nove tepihe i igračke za djecu. Međutim, Dorothy McDonagh, koja je kupila listić Daily Play za osam kuna, nazvala je lutriju Camelot otkrivši da ga je izgubila. Oni su kontaktirali policiju nakon što su vidjeli da je listić već unovčen. Par je priznao prevaru i dobio 11 mjeseci uvjetne kazne. Sudac Douglas Field odredio je da moraju vratiti vlasnici 125.000 kuna koje nisu potrošili. McDonagh će tužiti Camelot za preostali iznos dobitka.
- Baš divno od njih da su mi dali samo polovicu mog dobitka. Ovo traje već devet mjeseci. Tko bi pomislio da ću imati ovakvih problema - rekla je Dorothy.
Odvjetnik obitelji Stacey rekao je kako su, našavši listić, mislili da je to "sreća, a ne prevara".

Idi na 24sata

Komentari 7

  • claysus_clay 28.07.2009.

    dorothy mi je baš cakana...koje j sto nije pazila svoje stvari,,,nebi joj vratio ni lipe...jos bi joj i uzeo ono sta ima,,,,,

  • zmr 26.07.2009.

    Pa sta nije bolje pazila,ko ne bi uzeo loto papiric sa poda ako je dobitni,na njemu ne pise ciji je i baba bi trebala biti zahvalna na toj polovici a ne jos tuziti ih.

  • LET 2 26.07.2009.

    Ko nađe-njegovo! :) A pola- pola je nakraju najpoštenije rješenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare