To je to što me zanima!

Pronašli su egipatsku kobru iz Bronxa, nije pobjegla daleko

Dio zoološkog vrta u kojem su gmazovi je zbog nestanka kobre bio zatvoren, a ponovno će ga otvoriti za nekoliko dana. Kobru moraju pregledati veterinari
Vidi originalni članak

Čelnici zoološkog vrta u njujorškom Bronxu objavili su kako su nakon tjedan dana intenzivne potrage pronašli egipatsku kobru, koja je pobjegla iz svog terarija. Građani 'Velike jabuke' mogu odahnuti jer je zmija bila, kako su izvijestili, u jednoj od zgrada zoološkog vrta. Pronašla ju je ekipa za čišćenje. 

Dio zoološkog vrta u kojem su gmazovi je zbog nestanka kobre bio zatvoren, a ponovno će ga otvoriti za nekoliko dana, prenosi Wall Street Journal. 'Avanturističku' kobru, kojoj su otvorili i profil na Twitteru, moraju pregledati veterinari.

- Zmiju smo pronašli! Strpljenje se isplatilo - izvijestio je zoološki vrt u Bronxu na svom Twitteru. Zahvalili su se i podršci medija i javnosti. Kobra je na svom Twitteru obavještavala javnost o svojim avanturama po New Yorku, a nakon što su ju uhvatili i ponovno zatvorili nije se javila svojim fanovima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DominkoKapular 15.11.2011.

    bez veze nevolim gmizavce

Komentiraj...
Vidi sve komentare