To je to što me zanima!

Propao im odmor: U detektoru dima pronašli skrivenu kameru

SAD: Bračni par Starnes iznajmio je apartman preko tvrtke Airbnb. Neugodno su se iznenadili kad su otkrili kameru u detektoru dima, a vlasnik apartmana priznao je da koristi kameru za snimanje seksa...
Vidi originalni članak

Bračni par iz Indiane neugodno se iznenadio kad je saznao da su bili snimani u apartmanu koji su iznajmili preko tvrtke Airbnb, koja se bavi smještajem za odmor. Derek Starnes i njegova supruga odlučili su se odmoriti u Longboat Keyju, gradiću na Floridi.

Smjestili su se u apartman koji im je iznajmio Wayne Natt (56) i otkrili neugodno iznenađenje - naime, u detektoru dima uočili su crnu rupicu za koju se ispostavilo da je kamera. Također, pronašli su još jednu kameru u sobi i odmah nazvali policiju, prenosi ABC.

Vlasnik apartmana Natt uhićen je zbog sumnje u voajerizam, a priznao je da koristi kamere za snimanje seksualnih zabava i da su dosad svi pojedinci koji su sudjelovali u orgijama pristali na snimanje.

Naglasio je da su kamere isključene kad su u apartmanu gosti koji su iznajmili smještaj preko Airbnb-a. Pušten je iz pritvora uz jamčevinu.

Policija je zaplijenila kamere i računalnu opremu koju je pronašla kod Natta, a otkrili su i više videozapisa orgija u apartmanima.

- Moja supruga i ja uhvaćeni smo goli na kameri i to nam je zaista zasmetalo. Osjećali smo manjak privatnosti koja nam mora biti zajamčena, rekao je Starnes.

Oglasili su se iz Airbnb-a i priopćili da je Natt odmah kažnjen i do daljnjega mu je zabranjeno iznajmljivati apartmane.

- Nama je privatnost izuzetno važna stavka i imamo nultu stopu tolerancije na ovakvo ponašanje. Ispričavamo se našim gostima, stoji u njihovom priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 12.10.2017.

    ..I ja bih gledao ovu slatku plavušicu kako ga troši..čak šta više trošio bih se s njooom!..

  • D E M O N 12.10.2017.

    Uuuu, plavuša je san snova.

  • igyy 12.10.2017.

    gdje je svemu tome kraj , pa bandić zagreb snima s 500 kamera

Komentiraj...
Vidi sve komentare