To je to što me zanima!

Proslavila 100. rođendan i još ne želi razmišljati o mirovini

Profesorica iz New Yorka unatoč godinama još uvijek ima radno mjesto, iako su u mirovini već i sva njena djeca. Mirovina je, kaže, ni najmanje ne zanima...
Vidi originalni članak

Madeline Scotto prije nekoliko je dana navršila svoj stoti rođendan. Osim tog impresivnog podatka, još je impresivniji onaj da je Madeline itekako aktivna i da još uvijek radi osam sati dnevno i to kao profesorica matematike. 

Ona je diplomirala davne 1928. godine, a čak ni u stotoj godini ne razmišlja o mirovini. 

- Mislim da me baš pomaganje drugima oblikovalo u osobu koja sam danas, sa sto godina na leđima. Ne želim u mirovinu jer, sigurna sam, za mene će uvijek biti posla. Kada pomažete drugima, pomažete sebi, izjavila je Madeline za CBS

Da stvari budu još interesantnije, ona je majka petero djece i sva su već u mirovini, što je, kaže Madeleine, odličan materijal za zafrkanciju kada se svi okupe. 

- Imala sam predivnog supruga, imam predivnu obitelji i radim u predivnoj školi i jednostavno ne mogu tražiti ništa više od toga. Bog je bio zaista dobar prema meni, zaključila je Madeleine Scotto koja ima devetero unučadi i 16 praunučadi. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • otilliaOS33 19.11.2014.

    doživjeti stotu je već nešto, a sa sto godina biti još ovako bistra uma, to je stvarno rijetkost.

  • pijevac 20.10.2014.

    uštavila se od hamburgera i cole...

  • fijuman 20.10.2014.

    svaka joj čast, takvu bi starost svi mi drugi poželjeli alimislim da nećemo takvo što doživjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare