To je to što me zanima!

Proslavio se prdežima pa zbog njih zaradio ekspresni otkaz

Zaštitar pod nadimkom Paul Flart kroz protekli je tjedan stekao svjetsku slavu nakon što se internetom proširila njegova šestomjesečna kompilacija - prdeža. No, njegovim šefovima to nije bilo nimalo smiješno.
Vidi originalni članak

Paul Flart, pravim imenom Doug, od potpunog se anonimca koji osam sati dnevno sjedi na porti, 'preko noći' pretvorio u poprilično poznato lice čiji su video vidjeli milijuni ljudi diljem svijeta. On je naime kroz posljednjih šest mjeseci vrlo posvećeno snimao vlastite prdeže, a onda se ta 'smrdljiva kompilacija' proširila Redditom i društvenim mrežama.

Ako ga je i osjetio, njegov ponos bio je kratkoga vijeka. Naime, Doug je u petak na Instagramu uživo prenosio - vlastiti otkaz. Njega nije dobio jer je prdio, nego zato što je to sve snimao i objavljivao. 

- Obaviješteni smo da ste se snimali, u toj uniformi, na posjedu našeg klijenta, rekao je nadređeni Dougu na što je on odgovorio da se nigdje ne mogu vidjeti bilo kakva obilježja po kojima bi se moglo zaključiti o kojoj se tvrtki radi, piše Mashable.  

Naravno, otkaz je na kraju ipak dobio, a pri kraju snimke se okrenuo prema kameri i rekao: 'To je to, izgubili smo posao, ljudi!' 

Nakon što se njegov sada već bivši poslodavac požalio jer Doug sve snima, on je publici poručio da ga nastave pratiti i da je zahvalan svima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • black_cat 29.08.2018.

    dala bi mu izgon iz države a ne samo otkaz..:*-D

  • 28.08.2018.

    Lik izgleda inteligentno kao trula jabuka.

  • SaraLee 26.08.2018.

    ajde da se razumimo,pustanje vjetrova je prirodno,naravno u svoja cetiri zida...ali meni nije jasno koliki ljigavac moras biti da to jos snimas i objavljivas na int. Ja ga ne bih dotakla izoliranim stapom od sest metara...obicni prasac

Komentiraj...
Vidi sve komentare