To je to što me zanima!

Proslavio se rap pjesmama koje je snimio u karanteni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Christiaan Van Vuuren (27) je u karanteni zbog tuberkuloze, koju je dobio na izletu u J. Americi. Na YouTubeu mu je ime 'Skroz Bolesni Reper'
Vidi originalni članak

Australac Christiaan Van Vuuren (27) postao je pravi hit YouTubeu nakon što je objavio snimke pjesama koje je snimio dok je bio u bolnici. Privukao je milijune gledatelja i pozornost Svjetske zdravstvene organizacije. Zatvoren je u karanteni zbog tuberkuloze, koju je dobio na izletu u Južnoj Americi, a internet mu je jedina zabava. Na YouTubeu se predstavlja kao 'Skroz Bolesni Reper'. Riječima pjesama opisuje svoje trenutno stanje i boravak u bolnici te se šali na svoj račun. Kontaktirala ga je Svjetska zdravstvena organizacija kako bi mu ponudili promicanje osviještenost tuberkulozom pomoću svojih videa.
- Rekli su mi kako je jako dobro to što pjevam o tuberkulozi, znao ja to ili ne. Ljudima se treba objasniti da to nije samo pitanje Trećeg svijeta - ističe Vuuren. Liječnici Vuurenu još nisu rekli koliko bi trebao biti u bolnici, a do onda će si vrijeme kratiti pisanjem pjesama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_2858 20.04.2010.

    loše

  • bheware 20.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare