To je to što me zanima!

Prtljagu spremio u džep i krenuo na put oko svijeta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rolf Potts je na put oko svijeta krenuo iz New Yorka, a sa sobom je uzeo samo najpotrebnije stvari. Na putu od 6 tjedana ga prati i snimatelj
Vidi originalni članak

Rolf Potts krenuo je na put oko svijeta bez ikakve prtljage. Muškarac želi otkriti koliko daleko može stići, a da nosi samo najosnovnije stvari sa sobom. Krenuo je iz New Yorka, a u šest tjedana planira otputovati u London, Maroko, Kairo, JAR, Bangkok, Singapur  i Novi Zeland prije nego se 2. listopada vrati u New York. U jaknu je spremio 18 predmeta među kojima su četkica i pasta za zube, donje rublje, naočale, putovnica, mala kamera, olovka i bilježnica.
- Sve te stvari mogu spremiti u jaknu bez da koristim i velike džepove na hlačama - rekao je Potts. Dodao je kako će vjerojatno još imati mjesta i za suvenire iz gradova u kojima će odsjesti. Rolf je izvještavao za National Geographic Traveller i Conde Nast Traveller, a ljudima želi dokazati kako se na putovanjima mogu dobro zabaviti i bez mnogo prtljage. Istaknuo je kako je jeftinije putovati bez prtljage, a više vremena ostane i za uživanje. Na putovanju ga prati i snimatelj kako bi zabilježili doživljaje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • poison ivy 01.09.2010.

    Ako čovjek nema pametnijeg posla nek izvoli.

  • 01.09.2010.

    a novac? ak imaš lovu ne trebaju ti stvari...

Komentiraj...
Vidi sve komentare