To je to što me zanima!

Prve bračne noći otkrila je alergiju na muževu spermu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Julie i Mike Boyde su se u prvoj bračnoj noći prvi put seksali bez zaštite. Osjetila je jaku bol. Zbog alergije na muževu spermu neće moći imati djece
Vidi originalni članak

Amerikanka Julie Boyde (26) otkrila je u prvoj bračnoj noći da je alergična na spermu svoga muža. Tada su se prvi put seksali bez zaštite. No gotovo odmah, Julie je osjetila jaku bol.
- Prije smo uvijek bili pažljivi, no nakon što smo se vjenčali, bilo mi je svejedno ostanem li trudna. No, osjetila sam jaku bol, kao da me netko iznutra bode iglama. Bol me prestrašila - ispričala je Julie. Otišla je liječniku koji je nakon niza pretraga otkrio da je alergična na Mikeovu spermu. Zbog toga sada ne mogu imati djece, no odlučili su da će dijete posvojiti.
Liječnik Andrew Goldstein je objasnio da Julieino tijelo spermu prepoznaje kao strani protein pa ju zbog toga napada. 
Mike (27) i Julie su se upoznali na sveučilištu i hodali dvije godine. Nakon toga su se zaručili i 2005. imali vjenčanje iz snova. Pokušali su alergiju izliječiti raznim lijekovima, no i to je propalo.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • buca00 05.11.2009.

    to ti je kad nekoga ne poznajes dovoljno a ides se udavat-zenit. da mu je koji put u 2 god pocuclala, znala bi da je alergicna na njegove tekucine

  • zoran123456 05.11.2009.

    Sva sreća pa ... hmm :-) ... mislim mogla se ugušiti !

  • alo_mačko 05.11.2009.

    o Bože :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare