To je to što me zanima!

Prvi labuđi razvod u 40 g: Na jezeru se ignoriraju...

Labudovi su inače vjerni do kraja života, no jedan par je prekinuo i na jezeru se pojavio s novim partnerima. Bivše ljubavi se potpuno ignoriraju
Vidi originalni članak

Stručnjaci iz centra 'Wildfowl and Wetlands Trust' u Velikoj Britaniji koji već više od 40 godina pročavaju parove labudova, ove su godine po drugi put svjedočili 'razvodu' ptica koje su po svojoj prirodi monogamne. Labudovi obično pronađu novog partnera tek nakon što jedan od njih ugine. Kako se mužjak Sarindi ove zime na jezeru u Slimbridgeu pojavio sa novom ženkom, stručnjaci su mislili da je njegova bivša partnerica Saruni uginula. Međutim, i Saruni se u međuvremenu pojavila sa novim partnerom. Julia Newth iz centra za istraživanje je rekla da su labudovi inače vjerni i kako imaju duge veze.
- Moguće je da je razlog njihova prekida neuspjelo parenje. Skupa su dvije godine, a nemaju ni jedno mladunče. Teško je reći koji je pravi razlog, ali ovi labudovi na jezeru više ni ne primjećuju jedan drugoga, rekla je Newth.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • olnada 26.01.2010.

    Dogodi se da muski nadje \"novu ljubav\",ali i dalje posjecuje onu \"prvu\",i ona ostaje \"prva\",ali i sama.U ovom slucaju mora da se dogodilo da su oboje istovremeno nasli \"novu ljubav\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare