To je to što me zanima!

Prvu bračnu noć su proveli u zatvoru zbog pušenja

Harry i Claire u jednom su se danu vjenčali, krstili dva sina, proslavili mladoženjin rođendan i završili u zatvoru. Pušili su na autobusnoj stanici
Vidi originalni članak

Harry i Claire Arnold četiri su mjeseca planirali dan na koji su se vjenčali, krstili dva sina i usput proslavili mladoženjin rođendan. Međutim, nisu planirali prvu bračnu noć provesti u policijskoj postaji u Durham u Velikoj Britaniji. Uhitili su ih jer su se pripiti svađali sa zaštitarom na autobusnoj stanici te su remetili javni red i mir. Vjenčali su se prošlog tjedna kod matičara pred 40-ak uzvanika, dva sata kasnije krstili su blizance Thomasa i Davida (2) te zatim s gostima otišli na večeru. Popili su bocu vina, a mladoženja još par piva.
- Bio nam je to naporan dan. Samo smo htjeli otići kući - rekla je mlada. Međutim, dok su čekali autobus za doma, zaštitar im je rekao da ugase cigarete jer u Britaniji nije dozvoljeno pušiti na stanici. Posvađali su se, te je zaštitar pozvao policiju. Kako su se tek vjenčali, policajac ih je ipak odlučio 'smjestiti' u pritvor jednu većer umjesto kazne od ¸1.400 kuna.
- Bila sam shrvana. Nisam mogla prestati plakati - rekla je mlada. Nju je policija pustila ranije te su ju odvezli kući, no Harryja su zadržali 24 sata te je morao u 4 i po sata ujutro pješačiti kući.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare