To je to što me zanima!

Pucaju na njih te ih gađaju granatama dok oni plešu

U Iraku i Afganistanu je napeta situacija. Puca se, vojnici su stalno u opasnosti, ali to ih ne sprečava da se malo zabave. Grupa njih odlučila je plesati
Vidi originalni članak

Na popularnu pjesmu DJ Caspera 'Cha Cha Slide', grupa američkih marinaca zaplesala je pred kamerom. U kratkom roku video se proširio internetom i postao jedan od najgledanijih u mjesecu. Počinje s tri marinca koji rade svakodnevni posao u bunkeru. Jedan od njih počinje plesati na popularnu pjesmu. Vidjevši kolegu i drugi marinac se odlučio zaplesati dok treći nastavlja sa svojim poslom. Pjesmu 'Cha Cha Slide' napisao je američki DJ Casper kao pjesmu namjenjenu za vježbanje na aerobiku. Kao što se vidi na videu, također može poslužiti dečkima da se opuste dok im iznad glava fijuču granate.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • BABY123 17.11.2008.

    DA JE I MENI JEDAN TAKAV DA PLEŠE PORED MENE, NE BI SE BUNILA.... ŠTA JE LOŠE U TOME DA SE DEČKI MALO OPUSTE? PA LJUDI SU KAO I SVI MI, POLUDILI BI DA SAMO MISLE O PUCNJAVI, OPASNOSTI..... SAMO NAPRIJED!!!!!!

  • HUMI 16.11.2008.

    Ma otkud svi ti minusi.?Pa što nije bolje da se malo opuste.Nisu oni krivi što su ih debili poslali u rat.Ali i dalje tvrdim da su sexi.

  • user_30348 16.11.2008.

    ajme jadnici,granate i pucnjava sa svih strana,kako mi ih je žao,koji dobar naslov,požutile mi oči dok sam ovo čitao,smij smij smij

Komentiraj...
Vidi sve komentare