To je to što me zanima!

Rade bunker da bi i nakon 21. prosinca mogli snimati porniće

Planirani bunker trebao bi imati barove, veliku pozornicu i produkcijski studio. U sklonište će stati do 1.500 ljudi, među kojima će biti i glumci iz Pink Visuala
Vidi originalni članak

Produkcijska kuća Pink Visual počela je graditi podzemno sklonište u kojemu će nakon smaka svijeta 21. prosinca 2012. moći neometano nastaviti snimati filmove za odrasle, piše Fox

- Jedino što zapravo želimo je da preživimo apokalipsu i nastavimo živjeti sa stilom - rekao je glasnogovornik Pink Visuala, Quentin Boyer. 

Planirani bunker trebao bi biti opremljen barovima, velikim pozornicama i sofisticiranim produkcijskim studijem. Sretnici koji će se u njega moći skloniti su glumci Pink Visuala, aktivni članovi njihove internetske stranice i posjetitelji na Twitteru koji će imati prednost pred ostatkom javnosti. Točnu lokaciju bunkera ne žele otkriti iz sigurnosnih razloga. 

- Ako ništa drugo, barem ćemo se ludo zabavljati, a ako ne bude smaka svijeta, crvenog lica ćemo se vratiti kući. A i kompaniji će ostati najspektakularniji bunker koji je čovjek ikada napravio - zaključio je Boyer.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Yassa 08.12.2012.

    super vrhunski ali tko će glumiti iza koga snimati poslije 21.12

  • špiro22 17.09.2011.

    Ma,al ja bi svakako ako bude smaka svijeta još koji dan poživio u tom bunkeru!!! Hmmmm!

  • nefer 17.09.2011.

    a kome ce prodavat pornice nakon smaka svijeta ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare