To je to što me zanima!

Ravnatelj i profesor zapjevali: Ne dolazite u školu, igrajte se

Kreativni ravnatelj i profesor oduševili su učenike i nasmijali njihove roditelje, ali i izazvali ljubomoru kod druge djece. Pišu brojna ispod videa: Da nam je imati takve
Vidi originalni članak

Ravnatelj James Detwiler i profesor Chad Caddell, koji brinu o odgoju i edukaciji djece u osnovnoj školi Stephens u okrugu Boone u Kentuckyju, postali su internetski hit jer su učenike i roditelje na jedinstven način obavijestili da je nastava otkazana zbog hladnoće i oborina - duhovitom pjesmom.

Momci su prilagodili 'Bohemian Rhapsody' od Queena, pa kroz stihove klincima poručili da ostanu ispod dekica, upale televizore, igraće konzole, a i malo uzmu knjigu u ruke.

- U našoj školi volimo zabavu. Ovo smo učinili kako bismo nasmijali roditelje jer oni to zaslužuju, te se nadamo da smo pritom uspjeli - napisali su Detwiler i Caddell uz video, pa zamolili velika američka televizijska lica da prikažu u svojim emisijama snimku kako bi kapnuo koji dolar jer je školi hitno potrebna nova tehnička oprema.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • strmi007 09.02.2014.

    to je u redu

  • usstidljiva 06.02.2014.

    Preeedobri su!

  • limex1989 06.02.2014.

    zanimljivo...al to se vec dugi niz godina rijesava markiranjem...a markiranje se rijesava neopravdanim satima...a neopravdani sati su se u nizim razredima cesto rijesavali kod kuce pedagoskim mjerama...:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare