To je to što me zanima!

Razuzdana zabava na Hvaru: Gole grudi i potoci šampanjca

Na Hvaru se partija od jutra do mraka. Dok gradske vlasti ratuju s neumornim turistima i pokušavaju ih staviti na red, u hvarskim klubovima zabava nikad ne staje
Vidi originalni članak

 POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Luda zabava i šampanjac, koji je tekao u potocima, obilježili su današnji Yacht week party u klubu Carpe Diem na Hvaru. Velika vrućina ili previše alkohola razlog su što su neke djevojke pokazale i više nego što je na Hvaru pristojno.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 10.08.2017.

    To se desava kod obitelji koji djecu kad su doma drze pod nadzorom... nista im ne dozvoljavaju. A oni kad odu u drugu drzavu izgube kompas . Djeci od malena treba pokazati odobne vrijednosti , ucvrstit im karakter... pricati sa njima i ne braniti im ... jer nemoras ici u crkvu da bi bio vjernik , isto tako nemoras se sramotit, napijati se, drogirati da bi se zabavio.

  • sol 10.08.2017.

    Cici su uvijek zanimljivi, i mali i veliki, osim silikonski!

  • Pacito_1 10.08.2017.

    Za prov s društvom u Carpe diem-u na Hvaru ti treba minimalno 20 000 kn za jednu večer..ljudi s takvim kapitalom se ne znaju zabaviti normalno jer ih više ništa ne uveseljava kad misle da imaju sve..cilja se na elitni turizam,sad se na to treba naviknuti..to je tek početak sodome i gomore na biserima na Jadranu na koje još malo i prosječni Hrvat će morati zaboraviti zbog cijena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare