To je to što me zanima!

Rekorder: Uhitili ga 154. put, ukrao je gajbu piva

Baldwina su uhitili zbog prekršaja, krivotvorenja imena, krađi, podmetanja požara itd. Tjedan dana nakon što je pušten iz zatvora napao je muškarca
Vidi originalni članak

Paula Baldwina (49) iz Portsmoutha policija je uhitila čak 154 puta. Posljednji put je uhićen u ponedjeljak u Kitteryju zbog krađe 30 boca piva iz trgovine. Baldwina su uhitili zbog prekršaja, krivotvorenja imena, krađa, podmetanja požara itd. Po 152. put su ga uhitili zbog krađe limenke piva koja košta 11 kuna, za što je trebao platiti odštetu od 57.000 kuna, kako mu je sudac odredio.
- Ne trebam odvjetnika. Bio sam na sudu više puta od vas - poručio je tijekom zadnjeg saslušanja Baldwin sucu. U zatvoru je bio i godinu dana zbog krađe. Nakon što je udario jednog muškarca u lice, uhitili su ga po 153. put samo tjedan dana nakon što je izašao iz zatvora. Dobio je još godinu dana iza rešetaka. Iz zatvora je izašao prije dva tjedna, a već su ga uhitili zbog slučaja s pivom. Šef policije u Portsmouthu rekao je kako ne zna za slučaj u svijetu da su nekoga u tako malo vremena toliko puta uhitili.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • njonjo 04.07.2010.

    zato postoje vjesala , giljotina , metak ili inekcija, i stoke nema vise na cesti.

  • Nevenem 04.07.2010.

    pa što ne mazne nešto konkretno da ga pospreme na duže kad mu se toliko sviđa u zatvoru...

  • juregoga 04.07.2010.

    jest car

Komentiraj...
Vidi sve komentare