To je to što me zanima!

Rentaj prijatelja: Za 8 eura na sat bit će 'najbolji drug'

U bazi na stranici Rent a Friend je 218.000 žena i muškaraca koje članovi mogu 'unajmiti' za večeru ili odlazak u kino. Prijatelje se mora rezervirati
Vidi originalni članak

Scott Rosenbaum (30) pokrenuo je internetsku stranicu na kojoj se može iznajmiti prijatelja za osam eura po satu. U bazi podataka na stranici Rent a Friend ima 218.000 muškaraca i žena koje članovi mogu 'unajmiti' za odlazak u kino, restoran ili kao vodiča za obilazak nepoznatog grada. Stranica ima 2000 članova, koji mjesečnu članarinu plaćaju 19 eura. Prijatelje se bira jednostavnim pregledom te rezervacijom 'slobodnih'. U Japanu ima deset agencija koje 'iznajmljuju' prijatelje za društvena okupljanja i slično.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • iznajmiprijatelja 10.01.2011.

    Predstavljam vam Hrvatski Rent-A-Friend servis na stranici: www.rent-a-friend.com.nu mogućnost biranja muškog ili ženskog prijatelja, za samo 20kn po satu ;) posjetite: www.rent-a-friend.com.nu

  • samson73 20.07.2010.

    bolesno i teško vrijeme! došli smo do točke da je kao prirodno iznajmiti prijatelja....jedno od najvećih bogatstava bez kojeg je život nezamisliv. na žalost svaki dan otkrivamo koliko je novac \"močan\" da će nas na kraju stvarno i otuđiti . ne zato jer svi tako želimo nego se nećemo znati suprostaviti prljavim trikovima globalne psihologije iz tajnih kabineta.

  • marko_5 20.07.2010.

    ovo je samo otvoreno placanje, kao da se ova \"besplatna\" prijateljstva ne placaju ...ako se ne placaju novcem placaju se npr... statusom u drustvu .Tako da je ovo po meni ok i zasto to platezni ne bi preraslo u pravo prijateljstvo (vrlo moguce) . Pa bolje je i to nego bit solo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare