To je to što me zanima!

Reporterka uživo: Puno je to za zapamtiti, a ja sam glupa!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Voditelji su najavili prilog o zlostavljanju u školi. U kadru se pojavila Erica i počela pričati. Zaboravila je tekst i zastala prije nego što je svima objavila da je glupa
Vidi originalni članak

Prednost snimanja priloga je što se može ponoviti više puta. Novinari se samo mogu nadati da nitko neće vidjeti sve njihove gafove. Međutim, svi su vidjeli neugodni trenutak reporterke Erice Grow. Voditelji vijesti televizije WTHN News 8 iz Connecticuta najavili su prilog o zlostavljanju u školi, ali umjesto 'ispolirane' verzije, režija je pustila ponižavajuće zagrijavanje, piše Daily Mail.

- Dvoje učitelja iz osnovne škole Clinton Avenue u New Havenu su pod istragom... - lijepo je počela reporterka, ali zatim je zastala na riječi 'zbog'. Posramljeno je rekla 'Žao mi je!' i nakon nekoliko sekundi objavila:

- Puno mi je to za zapamtiti... Jer sam glupa - objasnila je. Režija je zatim vratila kadar u studio. Zbunjeni voditelji pokušali su ispraviti neugodnu situaciju.

- Očito imamo problem sa snimkom. Netko je stavio krivu. Vratit ćemo se na to za minutu - rekao je voditelj. Međutim, nakon što se snimka pojavila na TV-u, uskoro je osvanula i na internetu. Gledatelji su počeli raspravljati o tome je li riječ o snimci ili je Erica išla uživo.

- Bilo je definitivno uživo. Bila su 23 sata, a tada su vijesti. Erica više ne izvješćuje s terena. Ubacuje vremensku prognozu na internet - jedan je napisao.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dragatar 30.05.2011.

    ha,ha dobra je.

  • burra 29.05.2011.

    Nema veze što je glupa,ali je zgodna!

  • BarçaCro 28.05.2011.

    'ko zna kako je i dosla do posla ova...

Komentiraj...
Vidi sve komentare