To je to što me zanima!

Restoran samo za žene: 'Dosta mi je da muški bulje u mene...'

IRAK: Tari Mohamed Ihsan iz sjevernog Iraka dosadila je neželjena pažnja muškaraca kad izađe van, pa je odlučila otvoriti restoran samo za žene, u kojem rade samo žene
Vidi originalni članak

Luxury Time, restoran samo za žene i s isključivo ženskim osobljem, otvorila je 23-godišnja diplomantica ekonomije Tara Mohamed Ihsan kojoj je dosadila neželjena pažnja muškaraca pri izlasku s prijateljima u kurdskom gradu Erbilu, na sjeveru Iraka.

- Ako želiš ići van, toliko je neugodno jer svi bulje u tebe - izjavila je.

- Stoga sam oduvijek razmišljala da nešto učinim za sebe i ostale djevojke kako bi se osjećale ugodno - dodala je Ihsan.

Uglađen i moderan interijer restorana, s visećim lusterima i šarenim ležajima privukao je neželjenu pažnju muškaraca koji dolaze do ulaza samo kako bi vidjeli o čemu se radi.

- Razmišljala sam, ako se nastavi ovako stavit ću izbacivače na ulazna vrata ... Nije pošteno da su svi restorani samo za muškarce, zašto se ne mogu pomiriti s time da postoji i jedan za žene - zaključila je Ihsan.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • DamTi18cm 25.07.2018.

    Ja to podrzavam. Sto dalje takve zene iz mog okruzenja. Uskoto ces zavrsiti na policiji ako takvu pogledas. Trebat cemo pognutih glava hodati pored njih. Zena izbaci cice i onda prigovara sto je gledaju. Takve zene su najveci licemjeri. Naslikava se po instagramu polugola i prigovara sto ih muski gkedaju kao stvar. Mars

  • kaius 25.07.2018.

    zašto nebi bilo restorana za mušku i tako i za žene. npr u italiji ima veoma stara plaža gdje još od prije 2 svj rata postoji ograda i jedna strana je za muške a druga za žene i djecu,a zanimljivo je da je prije jedno 10-tak godina općina je to željela promijenit i spojit dvije plaže ali su i muškarci i žene tamo se bunili protiv toga i nisu htijeli da se to promijeni.jedan od razloga je bio što im tako i paše,muževi na svoj dio sa svojim pričama itd a žene na drugi sa svojim ženskim stvarima ,pričama itd .kažu odmaraju se a blizu su ako treba samo si doviknu preko ograde(koja nije visoka) i svi sretni.

  • Hr385 25.07.2018.

    Netko tko nije bio u tim zemljama bolje neka ne komentira. Te žene i kad dođu u kafić, restoran moraju biti u pratnji muškaraca i gledaju ih samo kao potencijalnu sljedeću ženu br. Xy. Mi smo 500 godina ispred njih. Šta god da naprave muškarci ih osuđuju. Nikad neće biti u ravnini sa njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare