To je to što me zanima!

Restoran za Valentinovo nudi gostima seks u WC-u

Restoran Mildred's Temple Kitchen u Torontu poziva parove na seks u njihovom WC-u na Valentinovo oglasom na službenim stranicama
Vidi originalni članak

Restoran Mildred's Temple Kitchen u Torontu zaljubljene parove na Valentinovo poziva na seks u njihovom WC-u.
- Jeste li razmišljali o tome da se maknete iz spavaće sobe? Zavirite u seksi WC restorana Mildred's za vikend ljubavi i Valentinova. Zna se na što ciljamo - sadržaj je oglasa kojeg su objavili na službenim stranicama restorana. Ispred WC-a se nalaze svijetla koja upozoravaju goste ako je zahod zauzet. Moderni WC-i restorana su već uvršteni na popis u knjizi Marshe Normandy '101 mjesta na kojima se morate seksati prije smrti'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • istina52 12.02.2010.

    To su već odavno \"naši ljud\" izmislili sex u javnom WC tvrtke! Pred puno godina trćala sam prema WC i otvorila vrata koja nisu bila zaključana, a kada tamo dvoje zaposlenika naše tvrtke oboje vezanih svetinjom braka upravo završavaju svoj posao, a najgore od svega je to što je poslije crven u licu zamolio svoje kolegice da mu pomognu kupiti dar kojim će iznenaditi svoju suprugu za Valentinovo!

  • HUMI 05.02.2010.

    Odvratno..Pa da pokupim sve moguće bakterije od ljudi prije .Sjemena tekućina išpricana svugdi,ko zna čija guzica je bila na umivaoniku...Fuj fuj,fuj...Ne hvala..

  • RastaManFan 05.02.2010.

    Ja neku vecer na kavu u birc, neka pijanka bila, odem na wc kad ono susjed na ljubavnici...moram mu pokazati ovaj clanak :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare