To je to što me zanima!

Riješite sudoku i osvojite kuću vrijednu 5,2 mil. kn!

Pokušavajući pobijediti globalnu financijsku krizu, Britanac Dave Mackie organizirao je natjecanju u sudoku. Pobjednik će osvojiti kuću kao nagradu
Vidi originalni članak

Dave Mackie (49) seli se u Egipat. Ponudio je svoju kuću u Hambletonu kraj Blackpoola od 5,2 milijuna kuna kao glavnu nagradu na online natjecanju u sudoku. Broker i zaljubljenik u križaljke, naplaćuje ulaznicu 400 kuna. Nada se da će se prijaviti 14.000 ljudi. Sudionici, koji riješe zadani sudoku ući će u bubanj. Pobjednika će izvući za godinu dana. Ako se ne prijavi 14.000 ljudi, jedan od kandidata, umjesto kuće, osvojit će prikupljeni novac. S 5,5 milijuna kuna želi pokriti vrijednost kuće, pravne i troškove oglašavanja. Uložio je oko 1,5 milijuna kuna i dogradio dva balkona, napravio saunu i popravio stolariju. Kuća ima četiri kupaone te dva vrta, s prednje i stražnje strane.
- Nema nikakve kvake. Želim mirniji život u inozemstvu. Gdje još možete kupiti kuću za 400 kuna? Mislim da sam prvi koji je došao na ovakvu ideju. Sretnik će dobit kuću bez kredita, a ja ću dobiti punu vrijednost - rekao je Mackie koji ima posjed u Egiptu.
Misli kako je ovo zabavan način da se riješi kuće i pobijedi krizu. Zainteresirani se mogu prijaviti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • edvardito 30.01.2009.

    ma daj se stari goni u k . r . c

  • stars 29.01.2009.

    glupost... lopovstina... lagano je i rijesim to za min.

  • z501 29.01.2009.

    a neš ti teškog sudokua (25 minuti mi je tribalo)

Komentiraj...
Vidi sve komentare