To je to što me zanima!

Roditelji se pobunili: 'Kakve ovo splačine djeca jedu u školi? Pa moj pas jede bolje od ovog'

Nakon gnjevnih komentara roditelja, škola je poslala javnu ispriku te ponudila vratiti novac svima koji smatraju da jelo nije bilo dovoljno dobro...
Vidi originalni članak

Roditelji djece koja pohađaju školu Steyning u engleskom Sussexu pobunili su se protiv hrane koju njihovi školarci dobivaju za ručak. Podijelili su nekoliko fotografija online. Javnost je posebno razbjesnio 'Božićni paket', koji se sastoji od komada puretine i nadjeva te mini hrenovke. 

- Ovo je poput nečeg iz 'Olivera Twista' - redali su se komentari.

- Užas. Zanima me što onda učitelji jedu?! - napisao je roditelj.

Kako piše ispod fotografija, ovakvo jelo roditelji su platili 3,50 funti (cca 31 kuna).

- Pa moj pas jede bolje za upola manju cijenu - napisao je otac jedne djevojčice koja pohađa školu.

Nakon objava i ljutih komentara, škola je poslala javnu ispriku te ponudila vratiti novac svima koji smatraju da jelo nije bilo dovoljno dobro.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • IAMGOD 17.12.2021.

    Jel nije ono zeleno već pljesnivo?Sramota bogte ono e...

  • Dalibor0704 16.12.2021.

    Koje su ovo gluposti? Došao im je "goli kuhar" u jednu osnovnu školu i priredio povrće, voće i sličnu zdravu prehranu. Svi učenici su to popljuvali i tražili hambije i pomfri. Kako vole jesti, tako im serviraju. Zašto bespotrebno bacati zdravu hranu, kada imaju svoje voljene splačine?

  • Captain Obvious 16.12.2021.

    Nedavno smo imali sastanak u vrtiću gdje se nekolicina majki pobunila na na menu koji vrtić djeci osigurava za ručak. Pošto plaćamo gradski vrtić stvarno povoljno uzeo sam menu i plan koji imaju, sasvim uredu. Tu je svaki dan nešto kuhano, povertne juhe sa junetinom, složenci, špagete, ćufte, burek sa sirom itd. Pa sam zatražio objašnjenje što to toliko ne valja. Kažu pa mi ne kuhamo kod kuće pa zahtjevamo da djeca imaju zdravije obroke u vrtiću. Što je odmah odgovorilo na moje sljedeće pitanje: a što vi to djeci kod kuće kuhate onda?

Komentiraj...
Vidi sve komentare