To je to što me zanima!

Ruski bračni par ponovno se sreo nakon 60 godina

Nakon što su Anna Kozlov i njen suprug Boris bili razdvojeni 60 godina, slučajno su se sreli u svom rodnom selu Borovlyanki u Sibiru
Vidi originalni članak

Kada je Anna prije godinu dana ugledala Borisa (80) kako izlazi iz automobila, mislila je da je oči varaju. Još jedanput je bolje pogledala i uvjerila se da je to čovjek za kojeg se udala prije više od pola stoljeća. Zadnji put vidjeli su se tri dana nakon vjenčanja jer je on odlazio na bojište s Crvenom armijom. Do njegova povratka Anne više nije bilo. Staljinova vojska protjerala je cijelu njenu obitelj u egzil u Sibir. Očajni Boris sve je pokušao ne bi li je našao, ali to je bilo nemoguće, prenosi Telegraph.
- Mislila sam da se oči poigravaju sa mnom. Kada sam ga ugledala kako ide prema meni, gotovo mi je srce iskočilo - uzbuđeno priča Anna. Boris se u selo vratio kako bi posjetio posljednje počivalište svojih roditelja, a Anna rodnu kuću.
- Kada sam vidio da stoji pred kućom, potrčao sam prema njoj vičući: 'Moja ljubavi, cijeli život te čekam. Ženo moja...' - priča Boris. Cijelu noć su prepričavali što im se sve dogodilo u vrijeme razdvojenosti. Samo nakon tri bračna dana Boris je morao nazad na bojište. Svadba je bila malena i siromašna zbog teškog stanja u Europi tih dana. U izbjeglištu je Annu majka prisilila da se uda za drugog muškarca. Boris je postao pisac posvetivši jednu knjigu ženi kojom se oženio dok je bio mladi vojnik.
- Bio sam oženjen drugom ženom i volio sam je, ali cijeli život sam mislio na moju Annu - prepričava Boris. Sada su oboje udovci pa su se odlučili ponovno vjenčati.
- Predugo smo bili razdvojeni da bi se svađali oko nečega. Tko zna koliko nam još života ostaje? Bilo bi ga šteta potrošiti na svađu - opisuje Anna kako će njihov život izgledati ubuduće.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • direktor 19.01.2008.

    ala nijedno nije moglo bez sexa. varali su jedno drugo.

  • SkullCrusher 19.01.2008.

    kako sweet

  • Bijela13 15.01.2008.

    ..ljubav..

Komentiraj...
Vidi sve komentare