To je to što me zanima!

Ružan kalendar za 2009. godinu postao je pravi hit

Novogodišnji kalendari obično se natječu u što atraktivnijim slikama. Neki koriste ljepotu prirode, drugi automobile, a treći prekrasne seksi djevojke
Vidi originalni članak

Ovaj neobičan kalendar nema ništa od toga. Na njemu su slike trulih garaža, neurednog okoliša te odlagališta otpada. Njegov tvorac je Geoffrey Holman iz Penwitha u Cornwallu, Velika Britanija. Ovaj 64-godišnji građevinar želio je pokazati gradskom vijeću koliko ima neočišćenih mjesta u gradu koji je pretrpan smećem. To je njegov način protesta prema gradskim vlastima za koje tvrdi da ih uopće ne zanima stanje u gradu te da samo žele izvući profit. Pokušao im je ukazati na onečišćenje koje dolazi iz gradske luke, ali nitko ga nije htio niti poslušati.
- Kalendar je prvo počeo kao šala. Ali onda sam odlučio završiti sve i objaviti. Najgore je što je moj kalendar vjerojatno najrealniji jer pokazuje pravo stanje stvari - rekao je Britanac.
Gradsko je vijeće odgovorilo na kalendar tako što su izjavili da je Geoffrey mogao na drugi način ukazati na probleme u gradu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare