To je to što me zanima!

S mužem se kladila da auto ne ide u dnevnu sobu - i izgubila

Mei-Lee Acea bila je uvjerena da automobil njezinog muža neće stati u dnevnu sobu kamo ga je on htio sakriti pred uraganom Irma. Suprug Tomas uvjerio ju je da ipak stane
Vidi originalni članak

Poznata je ona da se u muci poznaju junaci, ali i postaje jasno kome je do čega stalo. Uragan Irma, koji je poharao jugoistok SAD-a, za Tomasa Acea predstavljao je još jedan problem - kako zaštititi svoj Nissan 300ZX iz 1987.

Plan je bio da auto parkira u kuću kako bi ga zaštitio od uragana i taj je plan izložio svojoj ženi Mai-Lee. Ona je kroz šalu na to i pristala te predložila okladu - ako automobil uspije proći kroz otvorena staklena vrata može ga parkirati unutra.

Tomas se primio posla i jednostavno rastavio vrata, u unutrašnjost dnevne sobe rasprostrio prozirnu foliju i elegantno uparkirao svoj auto unutra.

Gospođa je naravno ostala šokirana.

- Koji k... on radi?! Kako ne može shvatiti da auto unutra ne stane... - govori Mai-Lee u nevjerici, čuje se u snimci objavljenoj u subotu na YouTubeu.

Priznala je da je izgubila okladu, no automobil nije dugo bio u toplini doma. Već u ponedjeljak, nakon što je Irma prošla, automobil je ponovno bio na starom mjestu - parkiran ispred kuće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 14

  • _l_ 15.09.2017.

    jesi ga spremio? nisan. jesi ili nisi??

  • No.1 15.09.2017.

    Pa tu stanu dva auta a ne jedan.

  • Kocefrajer 15.09.2017.

    Jbt ja sam mislio neki tunirani ili stvarno ocuvani auto a ono desna strana udubljena, svijetla ne rade. Bez problema si ga mogao ostavit vani

Komentiraj...
Vidi sve komentare