To je to što me zanima!

Šala na Fejsu: 'Skupi auti su za one s malim penisom', a Rimac: 'Zato je Hrvatska centar penisa'

Povodom jučerašnje Rimčeve najave dolaska najekskluzivnijih automobila na svijetu u Zagreb, Facebook stranica 'Nacionalno memetičko sudište' našalila se da takve aute voze oni s malim penisom. Rimac se nadovezao...
Vidi originalni članak

Jučer je Rimac na svom Facebooku najavio dolazak Supercar Owner's Circla (SOC), odnosno najekskluzivnijeg svjetskog kluba kolekcionara automobila u Hrvatsku. Na fotkama je bila Nevera i desetak sličnih automobila u jednoj zagrebačkoj garaži.

PRATITE UŽIVO LUKSUZNE AUTE U ZAGREBU:

- Ovdje je jedno 100 milijuna eura u automobilima. Prosječan član ovog kluba posjeduje 60 automobila sa prosječnom vrijednosti od $1.2M po autu. Vjerujem da u Hrvatsku nikad nije došla “moćnija” grupa ljudi - što može donijeti jako dobre rezultate. Ako im imamo što ponuditi… - poručio je Rimac na Facebooku. 

Priliku za našaliti se na njegov račun danas je pronašla popularna Facebook stranica Memetičko sudište, koja je za vozače njegovog i sličnih automobila rekla kako imaju male penise.

Na svačije iznenađenje Rimac je pronašao vremena i u komentaru ispod memea odgovorio u svom stilu.

- Hrvatska je centar svjetske industrije penis-extensiona. Bosna i Crna Gora su nam najslabija tržišta. Razlozi su nepoznati - napisao je Rimac na Facebooku.

- Kako si im ga šukno, ovo je bilo spuštanje svjetske klase - neki su od pohvalnih komentara na Facebooku uz Rimčevu izjavu.

Jedan čovjek ga je čak htio častiti i pivom.

UŽIVO: SPEKTAKL U CENTRU GRADA U Zagreb stigli najekskluzivniji automobili na svijetu, Rimac: 'Ovdje ima 100 milijuna eura'

Admini stranice Nacionalno memetičko sudište u ovom trenutku se još nisu očitovali. A možda i neće?

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Karmelićanka 11.09.2021.

    Bez veze Rimčev komentar.

  • Dalibor0704 04.09.2021.

    Radi toga kod nas ima toliko toga na struju ili baterije, pa vibrira li vibrira.

  • Nboy 04.09.2021.

    naslov je u potpunosti u pravu ja bih još dodao i bez muda.Jučer popovratku sa posla po obilaznici pretekle su me dvije od tih "zvjerki ali hebiga nemaju muda i kod Jankomira gdje su radovi debelo ranije  počeli kočiti u ubacili se u desnu traku  i tako sam ja njih  dok su bili u desnoj traci laganini obišao i prije usporenja.Dakle imaju Aute ali nemaju muda....

Komentiraj...
Vidi sve komentare